Caravana Camping Pla de la Torre

Qui som

l’Associació de Càmpings de Girona, pas a pas.

L’Associació de Càmpings i C.V. de Girona neix el dia 14 d’abril de l’any 1977 a la Plaça Poeta Marquina nº 5 de Girona i el primer President va ésser el Sr. Luis Roqué Guisset. Es va crear aquesta Associació amb els objectius de representar, defensar, gestionar i fomentar els interessos empresarials comuns dels seus membres. Més endavant es va incorporar a la Federació Catalana de Càmpings i a la Federació Espanyola d’Empresaris de Càmpings per poder defensar els interessos gironins a nivell nacional i estatal.

La primera junta directa va ser formada pel Sr. Josep Lumbreras Mercader, Sr. Ramon Mestres Fullà, Sr. Josep Maria Lafuente Pallàs, Sr. Joan Farré Rius, Sr. Joaquim Vilahur Espígol, Sr. Leonci Cardoner Sala, Sr. Josep Ametller Gelabert, Sr. Manuel Clarà Massish, Sr. Jaume Veiret Blanch, Sr. Ricard Turón Turón.

Després de la primera etapa de l’associació va agafar el timó com a President el Sr. Josep Serra i posteriorment el Sr. Jaume Genover, qui va dirigir 22 anys les juntes directives que van passar pel seu mandat. També va ser durant aquesta època que la seu oficial de l’Associació es va traslladar a Palamós. En la última etapa del seu mandat va tornar traslladar l’Associació a la capital de la província, on té la seu actual a C/ Bonastruc de Porta 15 de Girona.

Al setembre del 2009 va entrar el quart President, Sr. Josep Maria Pla i Calsina, qui va professionalitzar l’entitat amb un equip tècnic. Desprès dels seus 4 anys de mandat va decidir fer un pas enrere i deixar la presidència. Al mes de Setembre del 2013 es va elegir el Sr. Miquel Gotanegra i Portell com a 5è President de l’entitat i al mes de Setembre del 2017 va ser reelegit per unanimitat de la Assemblea Ordinària d’Associats.

Va ser el 6 d’Octubre de l’any 2014 quan el Sr. Miquel Gotanegra i Portell va ser elegit com a President de la Federació Catalana de Càmpings i des d’aquella data es porta la gestió d’aquesta entitat des de les oficines de l’Associació de Càmpings de Girona.

Els nostres objectius

 • Promoció

 • Formació

 • Representació

 • Lobby

Junta directiva

Actualment l’Associació és una entitat que engloba 73 càmpings associats i representen més de 120.000 llits turístics a la província de Girona. Això li dona el major pes dins la Federació Catalana de Càmpings i representa una 25 % del total dels càmpings de l’Estat Espanyol. Les tasques de l’Associació en aquest moment es centren sobretot en l’assessorament en tots els nivells als associats, promoció i difusió internacional dels càmpings, formació contínua i acadèmica en col·laboració amb les Facultats de turisme de les universitats de Girona i Barcelona i una continua presència dins els organismes institucionals superiors per poder defensar els interessos comuns en les administracions.

Aquestes tasques les realitzen 3 persones que es dediquen completament a l’Associació, i que treballen conjuntament amb la nova junta directiva. Aquesta junta directiva actual, presidida pel Sr. Miquel Gotanegra i Portell, està formada per Sr. Francesc Genover, Sr. Markus Rupp, Sr. Frederic Suñé, Sra. Anna Banús, Sr. Josep Atmetller, Sr. Narcís Grau, Sra. Marina Mestres, Sr. Toni Castellar, Sr. Josep Maria Pla i Sra. Elisabet Guitart.

President

 • Sr. Miquel Gotanegra i Portell

Junta Directiva

 • Sr. Josep Maria Pla en funció de vicepresident
 • Sr. Narcís Grau en funció de tresorer
 • Sra. Marina Mestres en funció de secretària
 • Sr. Francesc Genover en funció d'interventor
 • Sra. Anna Banús en funció de responsable de Girocàmping
 • Sr. Markus Rupp
 • Sr. Frederic Suñé
 • Sr. Toni Castellar
 • Sr. Josep Atmeller
 • Sra. Elisabet Guitart

Publicacions recents

#CampingsinGirona

X

Cookies

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d’anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per l’anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació d’aquestes. L’usuari te la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.