Caravana Camping Pla de la Torre

Avís Legal

Associació Càmpings de Girona

Edifici FOEG.

Bonastruc de Porta, 15

17001  Girona.

NIF: G17116153

 

CONDICIONS D’ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa que és titular del lloc web www.campingsingirona.com. D’acord amb les exigències de l’article 10 d’aquesta Llei, l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, amb CIF G17116153 i domicili social al Carrer Bonastruc de Porta 15, 17001 Girona, inscrita al registre d’associacions d’empresaris amb el número 17/3. L’adreça de correu electrònic de contacte amb la empresa és info@campingsingirona.com.

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA confereix la condició d’usuari, pel que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de la aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA proporciona gran diversitat de informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat es farà extensa a:

 

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXCEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPGINS DE GIRONA no es fa responsable del contingut dels llocs web als que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat dels llocs aliens a la seva propietat als que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que es poguessin derivar de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per internet pugui patir l’usuari.

 

MODIFICACIONS

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa referència als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en el dret i seran d’obligat compliment durant el temps en que es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres de posteriors.

 

SERVEIS DE RESERVA PER INTERNET

Certs continguts de la pàgina web de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA contenen la possibilitat de reservar per internet.

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa que per realitzar la reserva online serà redirigit a les diferents pàgines webs del càmpings.

 

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb lo establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA amb CIF G17116153 i domicili social al Carrer Bonastruc de Porta 15, 17001 Girona, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En el compliment amb la normativa vigent, l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes mencionats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades.

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa que procedirà a tractar les dades de forma lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per aquest motiu que l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li atorga la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment donat pel tractament de les mateixes, adreçant la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@campingsingirona.com.

Podrà adreçar-se a la Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA per si mateixa o com a concessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en aquesta (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, sofware o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials utilitzats, programes d’ordinador necessaris pel seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA. Seran, per tant, obres protegides com propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, podent aplicar tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense la autorització de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA.

 

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURIDISCCIÓ

ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA es reserva, a si mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment d’aquestes condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPGINS DE GIRONA te el seu domicili a GIRONA, Espanya.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT A LES XARXES SOCIALS

De conformitat amb el establert a la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Servies de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPIGNS DE GIRONA informa als seus usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Youtube, Slideshare i Instagram, amb la finalitat principal de publicar els seus productes i serveis.

 

Dades de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA:

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, mostrant així interès per la informació que es publiciti a la xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment pel tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA te accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia xarxa social. No són incorporats a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercits davant l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

 

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA realitzarà les següents accions:

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que el deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per fer-ho haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

L’usuari, una vegada s’hagi unit a la pàgina de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, podrà publicar en aquesta última comentaris comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altres tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos i disposar dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, la ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o a la Llei. En aquests casos, l’ASSOCIACIÓ DE CÀMIPINGS DE GIRONA es reserva el dret a retirar de forma immediata el contingut, podent sol·licitar un bloqueig permanent de l’usuari.

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat l’usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, fet pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, però sí que romandran a la xarxa social.

 

CONSCURSOS I PROMOCIONS

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA es reserva el dret a realitzar els concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari que s’hagi unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per portar-ho a terme la plata forma de la xarxa social, seran publicades en aquesta mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap forma, cap de les nostres promocions, si està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA utilitzarà la xarxa social per fer publicitat dels seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA amb la finalitat de que ells també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la xarxa social:

 

 

X

Cookies

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d’anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per l’anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació d’aquestes. L’usuari te la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.