Caravana Camping Pla de la Torre

Clàusula de política de privacitat a les xarxes socials

De conformitat amb el establert a la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Servies de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPIGNS DE GIRONA informa als seus usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Youtube, Slideshare i Instagram, amb la finalitat principal de publicar els seus productes i serveis.

Dades de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA:

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, mostrant així interès per la informació que es publiciti a la xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment pel tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA te accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia xarxa social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercits davant l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA realitzarà les següents accions:

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que el deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per fer-ho haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

 

PUBLICACIONS

 

L’usuari, una vegada s’hagi unit a la pàgina de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, podrà publicar en aquesta última comentaris comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altres tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos i disposar dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, la ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o a la Llei. En aquests casos, l’ASSOCIACIÓ DE CÀMIPINGS DE GIRONA es reserva el dret a retirar de forma immediata el contingut, podent sol·licitar un bloqueig permanent de l’usuari.

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat l’usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, fet pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, però sí que romandran a la xarxa social.

 

 

CONSCURSOS I PROMOCIONS

 

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA es reserva el dret a realitzar els concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari que s’hagi unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per portar-ho a terme la plata forma de la xarxa social, seran publicades en aquesta mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap forma, cap de les nostres promocions, si està associada a cap d’elles.

 

 

PUBLICITAT

 

L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA utilitzarà la xarxa social per fer publicitat dels seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA amb la finalitat de que ells també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

 

X

Cookies

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d’anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per l’anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació d’aquestes. L’usuari te la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.