Caravana Camping Pla de la Torre

CLÀUSULA LEGAL

De conformitat amb el establert a la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament del que és titular l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA amb CIF G17116153 i domicili social al c/BONASTRUC DE PORTA 15, 1r 17001 GIRONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i fer-li arribar informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes descrits amb anterioritat.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats citades.
L’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li atorga la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal i així com del consentiment prestat pel tractament de les mateixes, adreçant la seva petició a l’adreça postal indicada més a dalt o al correu electrònic info@campingsingirona.com.
També l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA, adreçant-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.
Podrà adreçar-se a la Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.
Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de l’ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE GIRONA.

X

Cookies

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d’anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per l’anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació d’aquestes. L’usuari te la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.