Temps de Flors

15 de maig de 2019

La ciutat de Girona és coneguda com una de les més romàntiques, per adonar-se que això ser veritat, només cal passejar pel seu barri antic (Barri Vell) o creuar un dels seus ponts i mirar les cases de l’Onyar.

És una ciutat amb mil colors i caminar pel centre o per la seva muralla, et regala unes vistes increïbles!

Cada any, al mes de maig, amb l’arribada de la primavera també arriba Temps de Flors: nou dies que acoloreixen els carrers, els patis i les places de Girona amb uns projectes artístics florals molt originals.

Aquest festival de flors i colors ha anat creixent any rere any, combinant les diferents exposicions amb activitats culturals interessants. Per aquesta raó, cada vegada més gent decideix visitar la ciutat durant aquestes dates. És un esdeveniment que atreu visitants de totes les edats que, a més a més de gaudir de la ciutat, podran veure’s immersos en un entorn històric i artístic de flors i colors.

I si ets amant de la bona música, has de saber que, en els últims anys, durant les mateixes dates de Temps de Flors, es celebra un altre gran esdeveniment a la ciutat, el Festival Internacional de Girona a Cappella.

Aquest festival, únic en el seu gènere musical “a cappella”, creant música únicament a través de la veu humana, és una excel·lent proposta cultural que t’acompanyarà per la ciutat i amb la que podràs gaudir de concerts d’artistes reconeguts a nivell internacional.

Troba el teu càmping