The perfect holidays to rest and relax

17 de februari de 2023

La qüestió és fer vacances. Si són per descobrir llocs nous, per viure aventures o per relaxar-nos, ja depèn de cada moment i cada persona.

El cas és que tots necessitem desconnectar i descansar de tant en tant, i volem que les nostres vacances siguin relaxants i ens ajudin a carregar les piles. Però no sempre és fàcil escollir on anem per aconseguir aquest descans tan esperat. Si ens preguntes a nosaltres… Sobren els motius per fer una escapada relaxant als càmpings de Girona.

Quan sentim la paraula “relax”, sovint ens ve al cap la imatge d’un spa, una sessió de massatge… i la veritat és que per la majoria de gent són les experiències relaxants per excel·lència. Però hi ha moltes més opcions per fer descansar el cos i la ment. Si tens ganes d’unes vacances relaxants, et donem idees de com aconseguir les vacances perfectes per descansar!

Escapada relaxant al càmping

El més important: Dolce far niente

O una “no-activitat” semblant, en versió catalana: “badar”. I és que no hi ha res més relaxant que aconseguir aturar la ment i contemplar l’entorn, sense cap pressa, sense pensar i gaudint del silenci interior.

El plaer de no fer res, de viure sense estrès, de saber que ningú ens espera i de tenir la única obligació de fer el que ens vingui de gust.

Unes vacances així són possibles en un entorn de calma, sense horaris, amb molt per fer i a la vegada sense res a fer. I hi ha un lloc on això és possible… al càmping!

Tant si és amb tenda, caravana, autocaravana o bungalow, el càmping és l’entorn perfecte per desconnectar del dia a dia, del soroll i de les obligacions.

Càmping + wellness = la recepta antiestrès perfecta

Potser no sempre relacionem càmping amb wellness… però et sorprendrà tota l’oferta de benestar que trobaràs als càmpings de Girona.

No cal que et convencem per fer una escapada wellness a les comarques de Girona, però si encara no ho tens clar, aquest article et treurà de dubtes.

En molts càmpings hi trobaràs centres spa amb instal·lacions modernes i acollidores, serveis de massatges d’allò més relaxants o sessions de ioga, en un entorn preciós i relaxant de per si. Deixa enrere l’estrès i escull el càmping de les teves properes vacances.

Llegint al camp
Font: Javi Cabrera

El poder del silenci

Estem acostumats al soroll constant del dia a dia, a horaris llarguíssims i a un ritme frenètic. I sovint no ens n’adonem fins que per fi, parem i gaudim del silenci. És una sensació semblant a quan parem l’extractor de la cuina: no ens havíem adonat del soroll que feia fins que torna el silenci.

El silenci té tants beneficis per la salut que és molt important que el busquem. No n’hi ha prou en trobar-lo casualment de tant en tant.

Hi ha qui s’imagina el so del mar per adormir-se. N’hi ha que troben més relaxant el so de la natura… Si passes les vacances en un càmping de la Costa Brava o el Pirineu de Girona no t’hauràs d’imaginar res: aquests sons seran la banda sonora de les teves vacances

Els beneficis del silenci són tants! Millora el son, incrementa la creativitat, redueix l’estrès i l’ansietat… Busca el teu silenci a les nits de càmping, durant les passejades matinals per veure la sortida del sol, o en qualsevol moment del dia. Els càmpings i el seu entorn són ben plens d’espais de silenci on desconnectar i escoltar el teu interior.

Inspira l’aire més pur

La naturalesa és el pulmó de la Terra, i com més a prop n’estem, més pur és l’aire que respirem. Són molts els estudis que demostren que el contacte amb la natura té molts beneficis per la salut, i els experts recomanen cada vegada més que passem estones a l’aire lliure.

Podem gaudir de la natura de mil i una maneres diferents, i mentre estem de càmping tenim un munt d’opcions a tocar: passejades per la platja, sortides en bicicleta per les vies verdes, rutes en plena natura, banys de bosc

Els càmpings de Girona estan ubicats en indrets preciosos, envoltats de natura, prop de parcs naturals, vora el mar o a la muntanya. Això els fa el lloc perfecte per viure immersos en la natura i passar unes vacances d’allò més reparadores.

Cuida’t, mima’t i regala’t les vacances relaxants que estàs esperant. Vine de càmping!

Després de tot, ens atrevim a dir que anar de càmping ens cura molts mals!

Nena amb bicicleta

Nens feliços, pares tranquils

Tot això sona molt bé, però quan tenim nens, trobar moments de calma i tranquilitat és una tasca complicada. El nostre estat d’alerta és constant, i trobem a faltar el silenci, i fins i tot desitgem avorrir-nos. Els nens i nenes requereixen tota la nostra atenció, i és només quan sabem que els nens estan contents i ben cuidats, que podem descansar i gaudir d’una estona per nosaltres.

Als càmpings de Girona l’oferta d’animació infantil és variada i d’altíssima qualitat, i això fa que els nens i nenes passin els dies més feliços de l’any durant les vacances. Les piscines són autèntics paradisos aquàtics, els clubs infantils són una festa constant,  els espectacles són plens de màgia, hi ha amics nous per tot arreu i l’entorn és segur perquè es moguin amb autonomia, a peu o en bicicleta.

Ja ho sabeu: Al càmping… nens feliços, pares tranquils!

Només hi ha un inconvenient: us aconsellem que carregueu bé les piles durant les vacances, perquè estareu escoltant la cançó del càmping toooota la resta de l’any (esteu avisats!).

Ontdek je camping