Altitude campsites

13 de janvier de 2023

Quan pensem en anar de càmping immmediatament ens venen al cap les vacances d’estiu: sol, platja i piscina, però no ens podem oblidar que anar de càmping per les comarques gironines es pot fer a qualsevol època de l’any! Són molts els càmpings que estan oberts durant tot l’any i anar de càmping en temporada baixa permet gaudir de la natura amb molta més tranquil·litat, sense la presència d’insectes i també estalviant-nos alguns diners.

Font: Càmping Pirinenc

Si es vol passar uns dies en un càmping a l’hivern, però ens fa por passar fred es pot optar per altres allotjaments diferents d’una tenda de campanya, com poden ser els bungalows o mobil home, ubicats en plena natura dins dels càmpings però dotats de tota mena de comoditats. Es tracta d’una opció perfecta tant per a campistes amb nens petits, així com per a parelles o amics. T’imagines veure nevar a través de la finestra d’una cabana de fusta?

Per a tots aquells aficionats als esports d’hivern, teniu vàries opcions per allotjar-vos a zones de muntanya del nostre territori, els càmpings gironins estan preparats amb parcel·les per tendes, caravanes, o còmodes bungalows i amb tots els serveis imprescindibles que faran de la vostra estada una experiència inoblidable. Per exemple, per gaudir de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona i practicar esquí, snowboard, raquetes de neu, rutes de senderisme, trineu… o per gaudir en plena naturalesa amb vistes al Parc del Montseny i les Guilleries, ho podeu fer allotjant-vos en un dels nostres càmpings d’altura!

A continuació us deixem els càmpings de muntanya que trobareu a Girona:

Càmping Pirineus – Guils de Cerdanya

Amb una situació excepcional a 1.200 metres, presenta meravelloses vistes a la vall de la Cerdanya. Equipat amb tots els serveis d’un càmping de 1ª categoria i bungalows equipats amb totes les comoditats. Durant la temporada d’hivern compta amb més de deu estacions d’esquí en un radi de 25 km.

Càmping Pirinenc – Campdevànol

Situat a 1,5 km del poble de Campdevànol, enmig d’una bonica vall envoltada d’un riu, cascades d’aigua i precioses zones accessibles per a excursions i per al bany i a només 11 km del cremallera de la Vall de Núria.

Càmping Ecològic Lava – Olot

Situat dins el Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa, ideal per gaudir en família en un entorn natural. Des d’aquí podreu fer tours en poni, rutes pedrestes, excursions nocturnes a cavall, rutes als volcans amb carrilet, rutes pel bosc de la fageda d’en Jordà amb carruatges… 

Càmping la Fageda – Olot

Situat enmig del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, disposa d’una variada oferta d’allotjaments, entre d’altres un bungalow adaptat per a persones amb problemes de mobilitat. És el lloc perfecte per gaudir de la natura amb la família.

Càmping Bassegoda Park – Albanyà

És un càmping familiar i parc de bungalows, el millor lloc per gaudir de nits estrellades excepcionals, gràcies a la qualitat del seu cel. Al costat del riu Muga, el càmping és ideal per a gaudir de la natura i el seu entorn i per practicar moltes activitats en família, senderisme o bicicleta, ja que forma part del recorregut GR11, que enllaça l’Alt Empordà amb el Cantàbric.

Càmping La Fradera – St Llorenç de la Muga

Aquí podreu gaudir dels encants de l’Alt Empordà en totes les seves vessants: la muntanya, l’entorn rural i el mar. Si busqueu un ambient familiar i tranquil on relaxar-vos, sentir la remor del riu Muga, practicar senderisme o realitzar rutes en bicicleta, estareu al càmping ideal.

Càmping Vidrà – Vidrà

Situat enmig de fagedes i salts d’aigua, el càmping Vidrà és un espai ideal pels amants de la natura. Des de la seva ubicació es poden realitzar multitud de rutes caminant o en BTT, banyar-se al riu, buscar bolets i gaudir de la tranquil·litat d’aquest petit racó també anomenat “La petita Suïssa catalana”.

Càmping Vall del Vidal – Arbúcies

Aquest càmping es troba en una finca de 200 hectàrees amb rius estanys, boscos i praderies. Està situat a la falda nord de Les Agudes, a 500 metres per sobre el nivell del mar, dins del propi parc natural.

Càmping La Sureda – St Hilari Sacalm

Càmping forestal, petit i familiar, ubicat en un entorn privilegiat entre els parcs naturals del Montseny i Guilleries, pensat per a gaudir del bosc i la naturalesa.

Trouvez votre camping